Wachtpost

De wachtpost regio Turnhout is eveneens gevestigd op de site van Campus Blairon. U kan er terecht voor dringende gezondheidsproblemen die niet kunnen wachten tot de eigen huisarts terug beschikbaar is.

De wachtpost werkt enkel op AFSPRAAK.

De wachtpost werkt ENKEL op AFSPRAAK!

In de huisartsenwachtpost kan u terect voor dringende gezondheidsproblemen waarmee u niet kan wachten tot de volgende werkdag van uw huisarts. Neem telefonisch contact op via het centraal oproepnummer 014 410 410 en vraag een consultatie of een huisbezoek aan. De telefoniste/receptioniste zal u vragen volgende gegevens door te geven: rijksregisternummer, naam, adres, telefoonnummer, reden van oproep en naam van uw huisarts.

Wanneer is de wachtpost geopend

Kan iedereen gebruik maken van de wachtpost?

De wachtpost is een samenwerkingsinitiatief van de huisartsen van de gemeenten Arendonk, Baarle-Hertog, Beerse, Dessel, Gierle, Hoogstraten, Merksplas, Oud-Turnhout, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Turnhout, Vosselaar en Wechelderzande.

Patiënten woonachtig in deze regio kunnen sowieso terecht bij de wachtpost.

Patiënten die niet woonachtig zijn in deze regio kunnen het beste contact opnemen met de wachtdienst in hun gemeente.

Wat moet u meebrengen

Breng zeker het volgende mee als u naar de wachtpost komt:

Identiteitskaart
Lijst van geneesmiddelen die u gewoonlijk inneemt
Kleefbriefje van de mutualiteiten
Bankkaart / kredietkaart

OPGELET:
de wachtpost werkt volledig cashloos

Wat na uw bezoek?

Indien u gebruik gemaakt heeft van de wachtpost, zal er diezelfde dag nog een verslag naar uw huisarts gestuurd worden. Dit rapport wordt opgenomen in uw dossier. Zo blijft uw huisarts steeds op de hoogte en kan hij/zij uw behandeling verderzetten.

Scroll naar boven